MONTAGE JUTAWAN SHAKLEE

17 Sep 2015

Walk - Wheelathon Taman Awam Teluk Likas, Sabah 2015

Berita baik buat semua penduduk di Taman Teluk Likas dan kawasan berhampiran. Shaklee merupakan salah satu syarikat yang akan sponsors untuk program Walk - Wheelathon di Sabah yang akan diadakan pada 19 September 2015. 

Yang paling bestnya shaklee akan sponsor vitamin Chewable Vita- C Plus, Pepermint- Ginger Plus, Vita- Lea Iron Formula dan GLA Complex. Kalau korang nak tahu setiap vitamin ini adalah yang terbaik untuk kesihatan korang.





Nak tahu serba sedikat fungsi vitamin yang bakal korang dapat nanti sekiranya join Walk - Wheelathon ini.

1. Chewable Vita - C Plus


-  Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh 

- Antioksidan penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan melambatkan penuaan
- Chewable Vitamin C Shaklee menguatkan tulang, gigi dan gusi yang sihat
- Meningkatkan sistem imun tubuh 
- Sangat sesuai untuk orang sukar atau tidak suka makan pil atau tablet
- Rasa oren semulajadinya sangat selamat untuk kanak-kanak dan orang dewasan 
- Tidak mengandungi sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan
- Tabletnya lebih kecil dari SR Vitamin C Shaklee jadi mudah untuk makan atau telan 
- 1 biji Chewable Vita C Shaklee bersamaan 1/2 biji oren iaitu bersamaan 100mg 
- Manfaat Vitamin C Sangat bagus untuk menjaga kecantikan kulit dan awet muda 

2. Pepermint - Ginger Plus

- Membantu penghadaman 
- Mencuci usus dan perut
- Merawat sakit atau masalah gastric, nausea, batuk 
- Kelegaan tekak, batuk, sendawa

3. Vita - Lea Iron Formula

- Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah.
- Mengandungi 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.
- Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.
- Tablet Vita Lea Shaklee disalut dengan serbuk nutrisi~ spirulina.
- Dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai "Explo-tab".
- Merupakan tablet multivitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.
- Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.
- Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.

4. GLA Complex

- Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
- Meningkatkan kesuburan.
- Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
- Membantu dalam menangani menopause.
- Menguatkan kuku & rambut.
- Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
- Membantu menangani ekzema.
- Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
- Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
- Menguatkn immuniti badan.
- Mempelahankn process penuaan.
- Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
- Mengawal kencing manis
- Mengawal kolesterol.
- Bagus untuk saraf.

Tengok tu, banyakkan manfaat dan khasiat produk shaklee yang boleh korang jaga dan lindungi.
Lagipun produk shaklee adalah semulajadi, selamat dan berkesan. 

Tak nak PERCUMA produk shaklee ker???


Yang join program Walk - Wheelathon ni, nilah peluang yang korang patut gran untuk mengetahui jenama shaklee dan mencuba vitamin - vitamin shaklee. 


Tunggu apa lagi, cepat- cepat daftarkan diri 2000 pax untuk orang Sabah.


Korang boleh lawati Facebook's Page https://www.facebook.com/walkwheelathon


Meh nak tunjuk apa yang korang bakal dapat bila daftar Walk - Wheelathon 2015.



Antara aktiviti pada hari tersebut


Tak nak join lagi??? Menarikkan goodies yang korang dapat nanti.

Ni saya bagi Peta Walk - Wheelathon 2015



Selamat beriadah buat orang Sabah.
Sihat Sepanjang Hayat !!!

Nak dapatkan produk shaklee, hubungi saya dan PERCUMA konsultasi.


Fazidawani Ari
SID 880334
019-4033615 / 012-3613615
ddiamondvitshop@gmail.com




♥ TERIMA KASIH ♥

No comments :

© D'diamondvitshop | Template Designed By MH