MONTAGE JUTAWAN SHAKLEE

20 Sep 2015

Get Clean untuk Cuci Baju Kerja dan Tudung

Kalau korang nak tahu, sekarang ni pencuci harian saya untuk cuci baju kerja dan tudung dah tak guna sabun serbuk cap X dah. Saya pakai Get Clean Softner sahaja. Hanya tuang sedikit softner dalam rendaman air beserta baju kerja dan tudung. Tapi kadang- kadang saya akan campurkan dengan fresh laundry juga. 




Macam tudung tu saya tak gosoklah sekadar rendam sahaja coz bukan kotar pun kan. Tapi baju kerja tu saya gosok sikit- sikit aje kat bahagian yang kita rasa perlu bersihkan. Mudah je kalau guna Get Clean Softener ni. Bau pun natural dan tak hapak. 

Yang bestnya bila nak gosok pun tak sukar mana.

1 botol softner ni boleh tahan hampir setahun tau. Kan saya bagitau cuma pakai sedikit je untuk cucian mengikut kuantiti baju dan tudung yang kita nak basuh. Manakala fresh laundry pulak boleh cuci sehingga 80 cucian. Banyak kan. Jimat pulak tue.

Kalau korang nak cuba, boleh hubungi saya:



Fazidawani bt Ari
SID 880334
019-4033615 / 012-3613615
diamondvitshop@gmail.com




♥ TERIMA KASIH ♥

No comments :

© D'diamondvitshop | Template Designed By MH