MONTAGE JUTAWAN SHAKLEE

8 Sep 2015

Program Pemantapan Kerja Berpasukan Di Negeri Kedah Darul Naim

Dah hampir 2 minggu berlalu baru nak cerita di blog mengenai Program Pemantapan Kerja Berpasukan yang diadakan di Negeri Kedah Darul Naim selama 3 hari dari 26 hingga 29 Ogos 2015. 
Penat dan letih kalau mengenangkannya. Dengan adanya PERFORMANCE DRINK membantu saya kekal bertenaga dan cergas.  

Tapi seronok sebab pasukan kami semuanya sporting belaka. Macam- macam dugaan kami lalui sepanjang perjalanan ke Kedah. Antaranya bas kami tak boleh berhenti, kalau berhenti terhenjut-henjut bila tekan minyak. Kalau ada yang sakit jantung, mahu luruh kut. Hihihihihi.... Lepas tu Aircond Bas pulak bocor. Kami kat dalam bas masing- masing dok risau takut lambat sampai di Kedah sebabnya kami perlu berada di sana jam 2 petang. 


Apa- apa pun kami semua selamat sampai.

Ni nak belanja gambar pasukan saya di Kedah yang meriah giler..



Pasukan kami Dari Negeri Perak Darul Ridzuan yang mantop lagi power.


Bersama Pengarah yang sporting dan menyokong kami dalam program ini.


 Masing- masing kepenatan setelah Majlis Penutup Program Pemantapan Kerja Berpasukan.


Antara pasukan negeri yang terlibat dalam Program Pemantapan Kerja Berpasukan.

Bagi yang aktif bersukan tu, jom bershaklee dengan saya. Anda pasti suka kerana sentiasa kekal bertenaga dan cergas. Tak cukup tidur pun korang masih boleh bersukan tau..

Jangan malu- malu hubungi saya 019-4033615.

♥ TERIMA KASIH ♥

No comments :

© D'diamondvitshop | Template Designed By MH