MONTAGE JUTAWAN SHAKLEE

23 Sep 2015

4 Vitamin Kecantikan Kulit

Berita baik buat anda yang ingin CANTIK!!!!

Selalunya korang cuma tahu Vitamin C, Collagen dan Vitamin E je untuk cantik kan. Tapi sebenarnya kalau korang nak tahu, Vitamin B Complex juga bagus untuk cantik tau. 

Kenapa saya katakan Vitamin b complex ini untuk cantik?

Antaranya ialah untuk mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, kalau nak cantik kita tak boleh stress tau, nanti nampak tua, so ambil b complex untuk kawal kita punye stress.

Yang bestnya pulak, selain itu b complex juga membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spina, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Tu pun masih tak nak ambil Vitamin B Complex lagi!!!

Korang kenai siapa artis ni?? 4 vitamin yang beliau amalkan dan tak lupa air suam sekurang- kurangnya 2 liter sehari supaya kulit tidak kering dan badan sihat. Nak kulita cantik macam beliau??
Ambillah keempat- empat vitamin ini dan konsisten makan yerk.


Korang sukar nak cari 4 vitamin ni?
Tak yah fenin- fenin kepala, just hubungi saya untuk buat pesanan dan korang just tunggu depan pintu rumah aje.


Fazidawani Bt Ari
SID 880334
019-4033615 / 012-3613615
ddiamondvitshop@gmail.com



♥ TERIMA KASIH ♥

No comments :

© D'diamondvitshop | Template Designed By MH